Banen

Hemsedal Golf Alpin

Dette er en 18 hulls fjellgolfbane som ligger ved riksvei 52 mellom Gol og Hemsedal cirka 600 moh. På grunn av omfattende oppgradering av banen er det i sommer bare 9 hull som er åpne for spill. Vi håper at alle 18 hull kan være spillbare i slutten av august, og ber om forståelse og tålmodighet mens det jobbe på banen. Den som venter på noe godt osv……..
Banen er omkranset av høy furuskog, idylliske småvann og myrområder. Et mektig fjellmassiv ligger som et fantastisk bakgrunnsteppe mot vest sammen med den vakre Hydnefossen (160 meter vannfall).
Golfbanearkitekten Jeremy Turner har lykkes fullt ut i å benytte naturen som ramme for anlegget.
banen

Banen har:

• Driving Range.
  • Øvingsområde med putting green og sandbunker.
  • Proshop, garderober og toaletter.
  • Nytt klubbhus med kafé (eies av Hallingdal Golfklubb).
  • Hallingdal Golfklubb er banens klubb. Klubben arrangerer blant annet kurs i Veien til Golf.

Andre aktiviteter nær banen

• Fiske i Hemsila, en av Norges beste ørretelver.
  • Spaser- og sykkelsti til Eventyrgarden Huso. Forbindelse til turstier mot Lykkja og Golsfjellet. Maskinpreparert skiløype i traseen fra hytteområdet til løypenettet. 1,5 km til Huso.
  • 12 km til Hemsedal sentrum.
  • 15 km til Gol sentrum med Gordarike familiepark, Tropicana badeland, Oline SPA og Gol Motor- og Fritidspark.
  • 10 km til Fuglehaugen Motorsenter. Kjør go cart i sommersesongen. Vær tilskuer på bil- og motocross-stevner.