Inger Brit i Portugal

Vi gratulerer Inger Brit (sittende i front med pokalen i fanget) og resten av damene som utgjorde landslaget som vant landskampen mot Portugal. Vi har sakset dette fra sidene til Norsk Seniorgolf:

Seier’n er vår!

– En hilsen fra Estoril fra glade norske golfdamer, – vi vant!!  12-6 sammenlagt i match begge dager.  Akkurat da alle var ferdige med runden kom også solen 🌞
Flott golfvær uten regn på runden i dag.
Signe & Inger-Brit

Vi gratulerer på det varmeste med den fenomenale innsatsen. Norge har vel ikke slått Portugal på aldri så lenge de færreste kan huske.

Kanskje var det de nye «Norway Senior Team» trøyene som gjorde susen… De må i det minste ha hatt en felles og samlende effekt når det gjelder å «blø for drakta». Sammen. Stemningen er alltid god uansett hvem som vinner. Spesielt i år. Her er begge lag samlet etter «Slaget».