Klubbmesterskapet 2018

Og vinnerene er……. Bent Ellingsen og Katinka Kjærem-Ellingsen. Etter første dag på herresiden var det tre stykker som pekte seg ut, Jan Torseth ledet etter en runde på 90. Ett slag bak fulgte både Tom Ellingsen og navnebror Bent Ellingsen. Regjerende klubbmester Kåre Heim hadde ikke rette dagen, og kom inn på overraskende 101.

Søndagens runde ble revansje for Kåre, som kunne notere seg for klubbmesterskapets beste runde på 88. Den som imidlertid kunne juble for seier og kalle seg klubbmester 2018 ble Bent etter nok en 91 runde. Dermed ble det seier med totalt 5 slag. Tom Ellingsen på andre, og Kåre og Jan på delt tredje, 2 slag bak der igjen.

Damene som deltok spilte stabelford og 36 hull. Der ble det seier til Katinka foran Aud Torill.

Til tross for liten deltagelse ble det to flotte runder på en bane som har plass til mange flere spillere enn de få som møtte opp denne helgen. Vi håper at flere blir med på klubbmesterskapet neste år, og at de allerede nå setter av den siste helgen i august 2019. Det er bare å spisse formen og bli med. Nedenfor ser vi en stolt pappa og en vel så stolt datter. Gratulasjoner til begge!

Klubbmestere 2017

Damer: Inger Brit Vindegg, Damer stabelford: Anne Andersen, Herrer: Kåre Heim, Junior: Katinka Kjærem-Ellingsen