Lag NM senior

Årets senior NM spilles på Kongsberg 12-13.august. Som tidligere er det 4 spillere på hvert lag der de 3 beste scorene teller i sammendraget. Vi kan altså stille med kun 3 spillere på ett lag hvis det skorter på spillere. Første runden spilles som fourball, mens runden søndag spilles som single. Vi håper å kunne stille med minimum ett dame og ett herrelag. Vil du være med, gi beskjed til Inger Brit eller Bent.

Årets lag NM for seniorer ble spilt på Sorknes GK 13-14 august. Hallingdal GK stilte med lag i både dame og herreklassen. Årets damelag bestod av Inger Brit Vindegg, Aud Torill Sæbø og Anne Britt Foss. Herrelaget stilte med Steinar Aurmo, Dag Aarli, Svenn Inge Skulstad og Torleiv Brekko.
På treningsrunden fredag regnet det kraftig, men heldigvis var det strålende sol og flott spillevær både lørdag og søndag. Damene ble nr 4 av 5 lag. Inger Brit Vindegg hadde beste score av alle damene under søndagens singlematcher med 92 slag. Lørdag spilte hun foursome’n alene og klarte det glimrende med 87 slag. Heldigvis hadde gutta fått nye skjorter som nok gjorde at de unngikk sisteplassen i årets senior lag NM. De endte på 12 plass av  13 lag. Best av karene var Torleiv Brekko, også han med 92 slag søndag. Det holdt til delt 12 plass av 52 spillere.
Alle var enige om at det hadde vært en flott helg med mye moro, og ser allerede nå frem til neste  år. Da håper vi at det er enda flere som vil være med på lagene.

P1000522P1000524