Lag NM senior

Årets lag NM for senior blir i 2018 spilt på Larvik Golfklubb 18-19.august. Hallingdal Golfklubb deltar med ett damelag som tidligere år, mens gutta stiller to lag. Damene stiller som tidligere år med Inger Brit Vindegg, Wiebecke Nässelqvist, Aud Torill Sæbø, men håper å få med en spiller til. Herrelagene består også av gamle travere som Steinar Aurmo, Bent Ellingsen, Svenn Inge Skulstad og Torleiv Brekko. I tillegg blir de supplert av Kåre Heim, Arnstein Rustberggard og Jan Torseth(med forbehold)

Lag NM 2017

Damene med god 3.plass i NM for lag senior, 3.divisjon. Det ble spilt fourball på lørdag og single søndag. Herrene spilte også bra og endte til slutt som nr 11 av 18 lag. Årets damelag bestod av Inger Brit Vindegg, Wiebecke Nässelqvist, Aud Torill Sæbø og Else Wetterhus. Herrene stilter med Steinar Aurmo, Bent Ellingsen, Svenn Inge Skulstad og Torleiv Brekko. Vi gratulerer alle med god innsats!
Fra venstre, Aud Torill Sæbø, Else Wetterhus, Inger Brit Vindegg og Wiebecke Nässelqvist

Under ser vi lagene i 2016 etter endt runde. Fortsatt med humøret i god behold.

P1000522P1000524