Hovedmeny

Hyttegolfen lørdag 19.august

Førstkommende lørdag 19.august spilles Hyttegolfen. Den spilles som slaggolf, dvs netto slag. (Brutto – tildelte slag) Max hullets par + 5. Påmelding i Golfbox eller på banen helt frem til første start kl 11. Selv om turneringen kalles Hyttegolfen er den åpen for alle. Vel møtt!

 

Hele 20 stykker var med på turneringen «Lørdagssmellen» lørdag 17.juni. Kjempebra og moro med slik aktivitet på banen. har du lyst til å være med på ett slikt artig og sosialt tiltak så har du mulighet 8.juli når neste «Lørdagssmell» spilles.

Lørdag 3.juni ble det spilt turnering som Texas scramble. Der ble det seier til far og sønn Torseth. Vi gratulerer.

Åpningsturneringen ble spilt på lørdag, og der var det Leif Kåre Nerheim som stakk av med seieren foran Bent Ellingsen og Aud Torill Sæbø. Fredagsnier’n er også i gang, og på første forsøk var det evigunge Yngve Tveito som stakk av med seieren. Så får vi håpe han ikke har feilberegnet toppformen, men holder helt til sesongslutt. Vi håper så mange som mulig blir med på våre uhøytidlige runder helt fritt for stress og press.
Målet er at turneringene skal ha høy sosial faktor, uten det seriøse som lett kan skremme vekk nye og uerfarne spillere.

Spørsmål om turneringene kan rettes til Bent i Proshop, eller Jan Torseth, 930 24 665