Siste trening

To håndfulle ivrige golfere møtte opp til en siste trening, og som vanlig var det innlagt konkurranse med forfriskende premier til de heldige. Gruppene ble delt inn i tre flighter med tilnærmet likt hcp, og det ble spilt 3 hull. Laveste score i hver flight vant. Kvelden ble avsluttet i klubbhuset med vaffel og kaffe. Der ble Peter Due Boje takket for innsatsen med treningene. Bent fikk også ros for at banen nå ser bedre ut enn på veldig mange år. Det lover godt for neste sesong. Nedenfor er gjengen samlet.

Trening for alle medlemmer i Hallingdal Golfklubb med Peter Due-Boje hver tirsdag kl 18-20. Treningene er populære. På første dag møtte det frem over 20 spillere. Slik liv og røre har det ikke vært på drivingrangen på lang tid. Moro.