Veien til golf kurs (VTG)

Hallingdal Golfklubb arrangerer kurs i Veien Til Golf (VTG) for de som ønsker å starte opp med dette morsomme og sosiale spillet. Nå er det enkelt å bli golfspiller. Ingen eksamen eller prøver!

Helgekurs
Fredag 18.august 17-21
Lørdag 19.august 10-14
Søndag 20.august 10-14

All teori og praktisk instruksjon foregår ute på banen eller på treningsfeltet.
Kursavgift kr 990,- som inkluderer kursmateriell og medlemskap i Hallingdal Golfklubb for 2017
Vi har utstyr til utlån på kursdagene.
Sted: Hemsedal Golfalpin

Påmelding på e-post: st.aurmo@online.no, eller Steinar Aurmo på telefon 905 41 919

Det har blitt arrangert to Veien til golf kurs i vår med godt oppmøte med nye håpefulle golfspillere. Steinar Aurmo har som vanlig vært tålmodig, kyndig og inspirerende instruktør begge gangene i likhet med tidligere år. Klubben er takknemlig for hans entusiasme med å få flere ut på de grønne breddegrader. Nedenfor sees han med noen av hans nye elever.