Hallingtour 2019

Finalerunden ble spilt lørdag, og det var mange poeng som skulle deles ut. Takk for en fantastisk avslutning med mye flott spill og god stemning. Etter 5 runder var det tett i toppen av OoM, og flere som kunne stikke av med sammenlagtseieren. Men, når «Oksen fra Ulsåk», Svein Ove Intelhus varter opp med godspillet slik han gjorde lørdag er det ikke mange som klarer å tukte han. Med en runde på 70 slag vant han både finalen og Hallingtour 2019 sammenlagt. 2.plassen i finalen gikk til Guttorm Bjørøen, mens Torleiv Brekko tok 3. plassen. Vi gratulerer!

Fullstendig resultatliste for finalen og OoM kommer snart.

Fullstendige resultater fra runde 5 og OoM er oppdatert, og de finner du her:

Turneringer/Resultater

Siste turneringen spilles lørdag 28/9 på Hallingdal GK. Nærmere info om siste runde og bankett kommer snart.

Det blir uansett bankett på kvelden der vi håper at så mange som mulig har mulighet for å være med. Siste turnering og bankett koster 300,- pr pers. Dette inkluderer greenfee, mat og noe drikke på banketten. Vi vil også bruke noe av pengene fra turneringen premier til årets vinnere.

Det blir premier for closest to pin og longest drive(må ligge i fairway) pluss flere overraskelser.
Spørsmål i forbindelse med siste runde og bankett kan rettes til meg på 45419881

Dette blir moro! Vi ses.

Mvh Marius

Runde 3 er ferdigspilt, og vinner ble Kåre Heim. Resultatene finner du under Turneringer/Resultater.

Husk at det aldri er for sent å bli med på turneringen. Det er fortsatt 3 runder igjen, og mange poeng å spille om, da det i siste runde i tillegg til plasseringspoeng også skal deles ut 4 p x 3 på closest to pin og 4 p for longest drive.
Runde 3 på Hemsedal Golfalpin må være ferdigspilt innen 1.august.

Velkommen til Hallingtour 2019

Turneringen spilles over totalt 6 runder i perioden juni til september, og er åpen for alle. Det spilles på banene Hallingdal gk og Hemsedal gk. Deltagerne er selv ansvarlig for å gjennomføre runden innenfor gitte tidsrom. For godkjent runde må minimum to turneringsdeltagere delta på den aktuelle runden.

Resultat
Etter ferdigspilt runde – signert scorekort påført navn, HCP og mottatt slag sendes til Daniel Markegård på Messenger eller legges ut som bilde på gruppen Hallingtour 2019. De som ikke har Facebook eller Messenger må sende bilde på SMS. All turneringsavgift blir betalt til Daniel Markegård.

Resultater ligger på Facebook, og på hjemmesiden under turneringer.

Turneringskalender
1-15. juni Runde 1 Hallingdal GK
16-30. juni Runde 2 Hemsedal GK
1-31.juli Runde 3 Hallingdal GK
1-15.aug Runde 4 Hemsedal GK
16-31.aug Runde 5 Hallingdal GK
21. sept. Finale Kommer

21. september (dato med forbehold) blir det avslutningsturnering med bankett og premieutdeling.

Spilleformat
Kun 1 klasse – nettoslag. Maks antall slag pr. hull er det dobbelte av par +1. (dvs. 7 slag på par 3 hull, 9 slag på par 4 hull og 11 slag på par 5 hull.) Spillere med klubbhandicap spiller med HCP 36.

Startkontigent
Kr. 150,- pr. Turnering. – Betales til Daniel Markegård på Vipps. Om det foreligger resultat men manglende betaling, blir resultatet strøket.

Premiering
Premiering til 1-6.plass sammenlagt. Startkontingent går uavkortet til premiering.

Greenfee
For de som ikke er fritt spill medlemmer, er det avtalt med både Hallingdal GK og Hemsedal GK at det betales greenfee på kr. 100,- under turneringsrunden.

Poengberegning
Det deles ut poeng etter plassering etter hver runde. Resultater og Order of Merit blir publisert på FB gruppe og på vår hjemmeside snart som mulig etter ferdigspilt runde. I finalerunden deles det ut dobbelt poeng.

Poengberegning Poengberegning Finale
1.plass 20p