Info fra klubben

Her kommer ett nyhetsbrev fra klubben. Det er mange aktiviteter å se frem til, så det er bare terpe på svingen og glede seg til en aktiv sommer.

Kjære medlem / golfer.

Da skriver vi allerede april og du kjenner sikkert at det rykker i golfsvingen. Kanskje du også har vært en tur på varmere breddegrader for å teste ut. Jeg tenkte å gi deg litt info om utviklingen i Hallingdal Golfklubb og litt hva vi planlegger kommende sesong. Aller først: Veldig gledelig at vi nå har 305 medlemmer. Som vanlig, slik det er i alle golfklubber, er det flest menn, henholdsvis 222 menn og 83 damer.

Banen, i godt samarbeid med klubben, har satt opp flere turneringer. Her er det bare å melde seg på. Det må du gjøre i Golfbox. Alle må også registrere seg i Golfbox før spill på banen.

Treningen med Peter Due Boije blir som vanlig på tirsdager fra kl 18 – 20. Her er det bare å komme for å få råd og tips og trene sammen med mange andre. Peter setter opp et aktivitetsprogram som legges ut på hjemmesiden.  Flere går 3 hull etter trening. Det vil koste kr 100,- for de som ikke har betalt spillerett.

Mer trening. Bent Ellingsen vil kunne ta protimer med de som måtte ønske. Dette må du avtale med Bent direkte. Jeg kan bare understreke at noen protimer vil løfte ditt golfspill.

Nytt av året er at vi setter opp Dame- og Herredager. Damer på onsdag og herrer på torsdag. Begge dager er oppmøte kl 18.00. Her er det bare å møte opp og bli med. Først litt oppvarming på rangen og puttinggreenen og så velger en om en vil lage en liten konkurranse eller om en bare spiller noen hull.  Dersom det lages en liten konkurranse, blir det premieutdeling.

Vi håper at mange kommer på disse uhøytidelige kveldene. Dette er bare artig.  Dersom du ikke har fritt spill på banen, vil en runde på 9 hull koste kr 300,-.

Vi har satt opp to slike kvelder før fellesferien: Damer, onsdag 8. juni – Ansvarlig Else Wetterhus.

Herrer, torsdag 9. juni – Ansvarlig Peter Due Boije.      Damer, onsdag 22. juni – Ansvar Inger- Brit Vindegg                 Herrer, torsdag 23. juni – Ansvarlig Jan Erik Øynebråten.

Nytt av året er at Klubben tar i bruk eget klubblokale. Det er inn den blå døra til venstre og så lager vi i stand et koselig rom. Vi har mye Krogenesmøbler og vil se hvordan disse tar seg ut. Dette rommet er den tidligere baren i bygningen, så der har vi faktisk vært så heldige å få ett gammel barmøbel. Vi håper dette blir et hyggelig treffsted. TV vil også komme på plass. Viktig at det holdes ryddig og ordentlig. Banen har ansvar for å vaske etter behov.  Banen vil sette inn kaffe og brus. Da Vippser man ganske enkelt for det man kjøper.

Hemsedal Golf Alpin utvider tilbudet i proshop med mat, øl og vin. Så nå er det mulighet til både mat og drikke etter runden.

Fritt spill på Hemsedal Golf Alpin: 5000,00 kr. Får du ikke faktura, betales det når du kommer til 1. runde.

Dugnad på banen. Bent Ellingsen setter opp gjøremål og forslag til dag. (dager)

Følg med på hjemmesiden—

Ha en God og Glad Påske.