International Pairs

For de som har spilt golf noen år husker kanskje denne turneringen som Nordea Pairs.  Turneringen var tidlig på 2000 tallet den største klubbturneringen i Norge med over mange tusen spillere årlig. Nå har den dukket opp igjen i ny drakt, som International Pairs. Den spilles som en parturnering, og turneringsformen er Fourball.

Hallingdal Golfklubb arrangerer International Pairs kvalifisering lørdag 19.juni. Påmelding i Golfbox. Har du ingen spillepartner, meld deg på likevel og vi vil finne en til deg.

Alle deltakere er med i trekning av reisegavekort og vil få muligheten til å delta i en Norgesfinale i slutten av september. Vinnerne fra denne kvalifiserer seg til verdensfinalen som i år blir avholdt på Pinheiros Altos Golf Course ved Algarve i Portugal i slutten av oktober. Reise, opphold, golf og alle aktiviteter vil være dekket i verdensfinalen. Du finner mer informasjon på lenken nedenfor:

International Pairs Golf