Kjerringkjeften Invitational 2020 by Sandven

Velkommen til Kjerringkjeften Invitational by Sandven AS 2020!
Fjoråret var en strålende suksess med hele 60 spillere over to dager i høststormen, og dette skal toppes i årets utgave. Pr 26.juli er det allerede 63 påmeldte!
Årets hovedsponsor er i år som i fjor Sandven AS som i år stiller med en Range Rover Evoque PHEV til en verdi på ca kr 675.000,-
I tillegg garanteres det et velfylt premiebord som seg hør og bør!
Spillformat:
Lørdag blir det to-manns Texas scramble, netto score overføres til søndagens slagturnering.
Søndag netto slagturnering.
Turneringen avvikles med 75% av spillernes Handicap.
Vinner blir den med lavest nettoscore over 2 dager!
Ved likt resultat for flere spillere vil det rangeres etter hcp, hvor den med lavest hcp kommer øverst på listen.
Hole in One premie er på hull 18 søndag! Hullet blir kortet ned til et par 3 hull!
Det er kun EN Hole in One premie og den første som eventuelt klarer dette vinner hovedpremien.
Longest Drive for damer og herrer på hull 3 søndag
Closest to Pin hull 9 søndag
Deltakeravgift:
Med Spillerett kr 800,-
Uten Spillerett kr 1.200,-
Inkludert i deltakeravgift er greenfee begge dager, liten matbit ved runding begge dager samt grillmat etter lørdagsrunden.
Påmeldingen er først bekreftet etter at deltakeravgiften er betalt til Hemsedal Golf Alpin Golfbane på konto 2351.74.95611
Send epost til kjerringkjefteninvitational@gmail.com når deltakeravgift er betalt.
Årets tak på antall deltakere er satt til 96 spillere
Scramble/Texas
Scramble er en lagkonkurranse hvor alle på laget spiller fra det sted hvor den beste ballen ligger, etter at alle har spilt. Hvert lag består av to, tre eller fire spillere. Samtlige spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. Det må minst brukes 6 utslag fra hver spiller på laget.
Frode og Stig Inge
Bildet kan inneholde: bil og utendørs
Sjekk ut www.sandven.com og kontakt de gjerne på jaguarlandrover@sandven.com hvis man skal kjøpe ny bil, henvis til turneringen og man vil alltid få et godt tilbud!