You are currently viewing Lag NM senior, damene imponerte!

Lag NM senior, damene imponerte!

Årets lag NM for senior ble spilt på Elverum gk helgen 17-18. september. Hallingdal gk stilte med ett damelag og to herrelag. I dameklassen var det 8 lag og i herreklassen deltok hele 20 lag. På damelaget spilte Else Wetterhus, Aud Torill Sæbø, Ragnhild Heim og Inger Brit Vindegg. Etter lørdagens fourball lå damene på en kjempefin andreplass, en plass som de forsvarte med glans etter søndagens singelrunder. Til slutt var det bare 3 slag som skilte de fra Grini gk som vant. Herrelagene stilte to lag med Hans Jonny Snilsberg, Roy Edvardsen, Kåre Ivar Kinnebergbråten og Geir Wallin på førstelaget, mens Steinar Aurmo, Kåre Heim, Svenn Inge Skulstad og Torleiv Brekko spilte på  lag 2. De ble henholdsvis nummer 10 og 15. Hjemmefavorittene Elverum vant.

Det var en innholdsrik og morsom helg på Elverum, der Hans Jonny og Roy fikk litt ekstra spenning når det plutselig ruslet en ulv over fairway bare 20-30 meter foran dem på hull 2 på lørdag.