Medlemsavgiften, viktig

Nå er det bare å se på kalenderen. Morgenen kommer tidligere , kveldene er blitt lengre. Vi ser golfballer og grønne sletter i det fjerne. Mange har jo i tidligere år vært ute i den store verden og fått med seg mange timers golf. Nå må det legges inn alternativ trening. Det er bare å krysse fingre for at banen fremstår frisk og rask ,– og ikke minst tidlig.

Hallingdal Golfklubb har gjennom mange år hatt samme medlemspris. Nå ser vi at en liten moderat økning er på sin plass. Du får nå i disse dager en faktura fra Aud Torill, medlemsansvarlig. Der har prisen økt litt. Nå er det for voksne kr 980,00 og for de under 20 år , er det 400,00. Veldig fint om du betaler kontingenten så raskt som mulig. Da sparer du oss for mye arbeid. Alt i klubben gjøres på dugnad og vi står alle på så godt vi kan. – Da ønsker jeg deg en herlig dag videre , finn deg litt alternativ trening med tanke på golfen og kryss fingre for tidlig start på Hemsedal Golf Alpin .

Mange hilsener Styret,  Hallingdal Golfklubb