NM på Kjekstad

NM – Senior Kjekstad Golfklubb 18. og 19. juni.

Kjekstad GK hadde tatt på se finstasen da spillere fra hele Norge kom for å delta i NM senior. Arrangert av Norges Golfforbund. Teknisk Delegert var Lars Otto Bjørnland , med mange dyktige dommere i sin stab. Dommerne hadde heldigvis ikke mange utfordringer på disse to dagene. 1. dag var det veldig mye vind. Interessant å se høye baller som rett og slett stoppet opp i vinden. Men alle 141 deltagere kom seg vel og vakkert gjennom

Dag to var nesten ikke vind og vi fikk en magisk dag. Flott arrangement, flott bane og veldig trivelig på Kjekstad.

I NM må alle hull hulles helt ut og alle slag er tellende.  Og det kan bli  stressende av og til. På et enkelt par 3 hull , kan det fort bli både 8 og 9 slag.

Fra Hallingdal Golfklubb deltok Inger- Brit Vindegg i Eldre Dame Senior.  På lørdag gikk Inger- Brit på 83 slag. Det ble en 3. plass så langt. Opp til 2. plassen var det 4 slag og til 1. plassen var det 6. Så vi stilte friskt til start vi 4 i lederballen. Klokka var bare 07.50 da vi slo ut.  Det var Chatrine Schrøder, Oslo GK, Elin Holgen, Drammen , Inger- Brit Vindegg, Hallingdal Golfklubb og Reidun Aas Johansen fra Vestfold.  Da i kom til hull 18 , var Elin og Inger  Brit helt likt. Men her var Inger- Brit heldig og satte en lang putt for par. Dermed ble det et slag bedre enn Elin.

Resultat ble at Chatrine Schrøder ble Norgesmester  på 154 slag , med Inger- Brit Vindegg på 162. Inger- Brit Vindegg vant for øvrig også prisen for beste dame over 70. Elin Horgen tok 3. plassen.

Inger- Brit og Arnstein Rustberggard har gjort mange gode runder og det betyr at de begge er tatt ut til EM or seniorer. Inger- Brit reiser til Sveits 3. juli og Arnstein til Paris første uke i august.  Begge representere Hallingdal Golfklubb på en veldig god måte. De er gode ambassadører for sporten. Hallingdal Golfklubb ønsker dem lykke til i de respektive turneringene.  Begge har som motto : Hodet ned og motet opp.Kan være et bilde av 4 personer og folk som står