Norsk Seniorgolf – oppsummering av sesongen

Seniortour 2021.

Norsk Seniorgolf har i løpet av sesongen 2021 arrangert 110 tourer rundt om i det ganske land. Det har vært spilt på fantastiske baner. Banemannskapet har gjort sitt ytterste for at banene skal fremstå i god stand. På alle baner har det vært ballplassering, for det meste med en køllelengde, men også et par hvor det var et scorekort. Flere ganger var det plassering i bunkere, i og med at det ikke var tillatt å rake. I ca 90 % av rundene var det ikke lov å ta ut flagget. Å legge scorer inn på telefonen har fungert veldig bra, så dette blir nok fasiten videre fremover. Stort fremmøte overalt. Nytt av året var parturneringer. Jeg fikk nyss om at dette muligens kom til å bli utvidet. I Norsk Seniorgolf kan du bli medlem fra det året du fyller 50. Dette gjelder både damer og herrer.

Norsk Seniorgolf hadde sin Sesongavslutning på Borre Golfbane17.- 19. september På fredag var det kontaktpersoner, sponsorer, styremedlemmer som hadde scramble. Da spilte vi 3 og 3. Inger- Brit Vindegg var med på vinnerlaget og det var en ganske stor premie. Denne kan brukes på Norsk Seniorgolf sin tur til Marmenor.

De to neste dagene var det Landsfinale. Der hevdet verken Inger- Brit eller Arnstein seg. Inger- Brit ble nr 10 i klasse 3 og Arnstein nr 8 i klasse 4.

Men på sammenlagt i klasse 4, gikk Arnstein til topps og vant. Det er veldig bra. Inger- Brit ble nr 6 i samme klasse og beste dame.   Når vi ser på listene, ser vi at Arnstein har spilt totalt 23 runder og Inger- Brit 21. Begge har mange kilometer i bil til turneringer rundt om.

Hallingdal Golfklubb stilte også i år lag i lag-NM senior. Vi deltok med dame og herrelag i 3.divisjon på Kongsberg og med ett lag i 2.divisjon på Hakadal.

Det er å håpe at Hallingdal Golfklubb i 2022 kan få med mange flere inn i Norsk seniorgolf. Her er det muligheter til utrolig flotte runder på veldig gode baner.  Velkommen til 2022.