Husk smittevern

Velkommen til ny sesong!
Ha en fantastisk runde og husk smittevernsregler 😊🏌️‍♂️ Håper alle tar seg tid til å lese informasjonen nedenfor:
Smittevern er sentralt både på og rundt golfbanen,
og vi alle har et ansvar å respektere reglene.

Hold avstand til hverandre.
Norges Idrettsforbund har pålagt hvert særforbund å utarbeide egne smittevernregler tilpasset sin idrett, noe som har resultert i at vi har fått nasjonale koronavettregler for golf. Det overordnede målet/ansvaret vi har, er å bidra i den nasjonale dugnaden og forhindre smittespredning. Vi som følger nyhetssendinger og utviklingen fra dag til dag, vet at nye regler og forskrifter raskt kan iverksettes dersom tilliten misbrukes og ting kommer ut av kontroll. Ingen vil være den spilleren eller klubben som fører til at aktiviteten blir stoppet.
Inntil annen beskjed blir gitt spiller vi golf ut i fra smittevernregler og lokale regler på Hemsedal Golfalpin golfbane.
Vi ber derfor alle våre medlemmer og gjester om å følge disse og vise hensyn:
  • Ikke besøk golfanlegget dersom du eller noen i husstanden er i karantene/ventekarantene, eller har symptomer på smitte (gjelder også symptomer på forkjølelse)
  • Du kan betale med kort eller Vipps, ikke kontanter
  • Hold 2 meters avstand til hverandre både før, under og etter runden.
  • Kun 5 personer inne i ProShopen samtidig. Påbudt med munnbind.
  • Ikke ta på produkter du ikke skal kjøpe.
  • På terrassen kan kan man sitte 4 personer på hvert bord. (husk avstand)
  • Toalettene i klubbhuset er stengt.
  • Ikke håndhils på hverandre.
  • Ha kontakt kun med ditt eget utstyr.
  • Det er ikke lov å røre flaggene på green.
  • Det tilrettelegges for at ballen ikke går ned i hullet – slik at ballen kan fjernes uten kontakt med hullkant og -kopp.
  • Ingen raker i bunkere. «Rak» så godt du kan med skoen eller golfkøllen.
  • «Gi putter» der det er hensiktsmessig.
  • Merkestaker flyttes/berøres ikke, men behandles som «uflyttbar hindring» og gir fridrop.
  • Reparer alle nedslagsmerker på green.
  • Vannkraner i klubbhuset stengt.
  • Golftraller er ikke tilgjengelige for leie.
  • Golfbiler kan leies med dispensasjon fra NGF/legeerklæring.
  • Ingen søppelkasser på banen, ha med egen pose til søppel og ta med deg hjem.
  • Ingen ballvaskere på banen.
  • Baller som eventuelt ikke er slått ut når man er ferdig skal slås ut på rangen, personen bak deg kan ikke bruke disse.
  • Ingen rengjøring av sko ved bruk av høytrykkspistol, eller børster.
Håper alle kan respektere disse «reglene» nå under denne tiden vi er inne i. Håper alle får en fin runde golf på Hemsedal golfalpin. Vi gleder oss veldig til å ta dere i mot.
Bent Ellingsen